Dezinsectie Suceava

Gandacii, capusele, plosnitele, paianjenii, puricii, paduchii, muste sau tantarii, sunt doar cateva din insectele si acarienii care pot fi eliminati prin intermediul unei lucrari de dezinsectie. Acesta este un serviciu esential, sigur si cu un grad ridicat de eficienta, care ne ajuta sa ne protejam de daunatorii de tip insecte, care pot ne pot afecta sanatatea prin transmiterea (directa sau indirecta) a diverselor boli infectocontagioase si parazitare.

Serviciile de dezinsectie se pot presta cu scop preventiv sau cu scop terapeutic:

 • Dezinsectia profilactica (de preventie) – are ca scop impiedicarea inmultirii si raspandirii daunatorilor. Tratamentele de dezinsectie sunt realizate permanent, la un interval de aproximativ 3 luni.
 • Dezinsectia terapeutica (de combatere) – are scopul de a distruge si indeparta insectele. In acest caz, tratamentele de dezinsectie sunt realizate la intervale de 10-14 zile (in functie de gradul de infestare), dupa care sunt urmate de tratamente de dezinsectie preventive.
dezinsectie-suceava-dddnord

Alege serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

Serviciile de dezinsectie prestate de DDD Nord - Suceava

Este important sa specificam inca de la inceput, ca toate serviciile noastre, de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie beneficiaza de garantie pe toata perioada contractuala. Dupa fiecare tratament efectuat, echipa de interventie va va elibera un Proces Verbal doveditor, in care este specificat tipul de substanta utilizat, gradul de concentratie, metoda de aplicare, precum si alte detalii legate de spatiul tratat.

Substantele pe care le utilizam in procesul de dezinsectie sunt unele profesionale, avizate de Ministerul Sanatatii si care sunt accesibile doar companiilor DDD autorizate. Acestea NU sunt periculoase pentru om sau pentru animale.

In medie, o lucrare de dezinsectie dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de suprafata tratata. Chiar daca substantele nu sunt periculoase, vaporii de orice fel din aer, pot crea diverse tipuri de iritatii. Asadar, dupa realizarea unei lucrari de dezinsectie este recomandat sa parasiti spatiul intre 1-2 ore (in cazul unei lucrari de dezinsectie gandaci de bucatarie) si 6 ore (in cazul unei lucrari de dezinsectie plosnite de pat sau purici).

Pretul serviciilor de dezinsectie

Costul pentru o lucrare de dezinsectie difera in functie de daunatorii vizati, substantele utilizate, metodele de dezinsectie, precum si de suprafata tratata.

Pentru dvs am realizat un tabel in care gasiti informatii legate de pretul pentru dezinsectie in diverse cazuri de daunatori si suprafetele tratate, pe care il gasiti in sectiune de preturi DDD. In cazul unor cazul unor lucrari de dezinsectie in afara celor prezentate, va recomandam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact de mai jos, iar un coleg va va ajuta in gasirea solutiei ideale pentru dvs.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  Telefon (persoane fizice)
  Telefon (persoane juridice)
  Whatsapp
  Call Now Button