Deratizare Suceava

Rozatoarele reprezinta un real pericol pentru sanatatea oamenilor. Ele transmit cu usurinta diverse boli grave precum: trichineloza, toxi infectii alimentare, bruceloza, febra aftoasa, etc. Pe langa acest aspect, soarecii si sobolanii pot aduce pierderi materiale, prin degradarea diverselor obiecte.

Cum te ajuta deratizarea sa scapi de soareci si sobolani ?

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent. In acest scop se utilizeaza momeli toxice pe suport de cereale/alimente sau cerate (rezistente la umezeala si la frig).

Executarea serviciilor de deratizare se face, atat la interior, cat si la exterior, pentru a elimina locurile de adapost a rozatoarelor si pentru a evita patrunderea acestora la interior.

La fel ca si in cazul celorlalte servicii de dezinsectie si dezinfectie, deratizarea este de doua tipuri:

 • Profilactica – deratizare este realizata cu scop preventiv si are rolul de a proteja spatiul vizat de infestare.
 • Terapeutica – deratizare are rolul de a combate o infestare cu soare si sobolani.
deratizare-suceava-dddnord-2

Alege serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

Un aspect major in eliminarea rozatoarelor, precum si in eficienta tratamentelor de deratizare il are curatenia. Gunoiul menajer, sursele de hrana si apa, reprezinta principalul motiv pentru care soarecii si sobolanii isi fac prezenta. Aceste surse de hrana trebuie eliminate sau izolate, astfel incat rozatoarele sa nu poata patrunde.

Pretul unei lucrari de deratizare in Suceava

Costul unei lucrari de deratizare se realiza pe baza mai multor aspecte esentiale, precum: tipul de spatiu infestat (interior / exterior), marimea spatiului (mp), daunatorii prezenti, gradul de infestare, etc.

Pentru a afla un pret corect pentru deratizare este recomandat sa apelati direct la un consultat, care va va ajuta in identificarea solutiilor ideale pentru cazul dvs. Puteti sa ne contactati telefonic la numarul 021.9992 (nr cu tarif normal) sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  Telefon (persoane fizice)
  Telefon (persoane juridice)
  Whatsapp
  Call Now Button