Despre Noi

S.C. DDD Nord S.R.L., Suceava ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie folosind echipamente profesionale si substante de cea mai buna calitate, avizate de Ministerul Sanatatii. Activam in aceasta piata a serviciilor DDD din anul 2010.

Datorita unui management tanar si a nevoii de imbunatatire permanenta a metodelor de lucru si adaptare la noile tehnici si tehnologii, societatea noastra a reusit sa capete popularitate in randul clientilor. Seriozitatea si buna pregatire a personalului nostru a reusit sa se ridice permanent la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Reprezentam solutia ideala pentru combaterea rozatoarelor, insectelor, taratoarelor si zburatoarelor precum si indepartarea sporilor si bacteriilor.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, institutii publice, agenti economici si persoane fizice. Oferim posibilitatea incheierii de contracte la preturi avantajoase. Detinem un personal calificat in domeniul DDD, atestat de Directia de Sanatate Publica, dispus sa execute lucrari la orice ora, functie de posibilitatea beneficiarului, folosind echipamente de protectie adecvate.

Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ), emisa de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor”. Dupa fiecare lucrare de deratizare, dezinsectie sau/si dezinfectie se emite catre beneficiar un Proces Verbal din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru, si multe alte detalii, acest P.V. fiind recunoscut de toate unitatile carea au competenta de a verifica existente acestor lucrari.

despre-ddd-nord-suceava

Alege serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

Call Now Button