Dezinfectie Suceava

Transmiterea bolilor infectioase nu ar fi putut fi posibila fara serviciile de dezinfectie profesionale. Acestea ne ajuta in procesul de eliminare al microorganismelor si a microbilor din aer sau de pe diverse suprafete / obiecte.

In functie de scop, dezinfectia poate fi de mai multe tipuri:

 • Profilactica sau preventiva: acest tip de dezinfectie are ca scop eliminarea germenilor patogeni care ar putea afecta sanatatea noasta sau a animalelor.
 • Terapeutica: este dezinfectia care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea microbilor.
 • Terminala: este tipul de dezinsectie aplicat atunci cand exista un risc ridicat de producere a unei infectii si are ca scop eliminarea imediata a germenilor patogeni.
dezinfectie-suceava-dddnord

Alege serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie!

Lucrarile de dezinfectie realizate de DDD Nord - Suceava

Exista mai multe tipuri de tratament de dezinfectie pe care le realizam, de aceea, compania noastra ofera consultanta si evaluare gratuita pentru toate serviciile prestate.

Printre metodele de dezinfectie pe care le realizam, intalnim:

 • Serviciile de dezinfectie prin nebulizare uscata cu aparate Nocospray sau Nocomax
 • Dezinfectie prin nebulizare umeda cu ULV-uri cu debit foarte lung (picaturi de sub 30 microni, care raman mai mult in aer)
 • Dezinfectie prin nebulizare ULV generator Elite, ce pulverizeaza substanta pana la 45 de metri.

Durata unui tratament de dezinfectie dureaza de la 5 min la chiar cateva ore, in functie de suprafata. Dupa orice lucrare de dezinfectie este recomandat ca spatiul sa fie eliberat pentru aproximativ 30 de minute. Nu este necesara aerisirea spatiului dupa dezinfectie si nici curatarea suprafetelor, deoarece substantele utilizate sunt unele biodegradabile.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  Telefon (persoane fizice)
  Telefon (persoane juridice)
  Whatsapp
  Call Now Button